Isotek isoplug Nätplugg

Nätplugg

1 390,00 kr /st.

Delbetalning från 93,00 kr/månad

Nätplugg med enkelt shuntfilter för placering i befintligt vägguttag.Om Du bara visste hur mycket skräp det kan finnas i hushållets eluttag? Och detta skräp förs vidare rakt in i Dina apparaters elektronik. Om man nu inte ser till att filtrera bort s…

Läs mer »

Skickas direkt från leverantören med Posten eller D.S.V Global Transport

Artikelnr: isoplug Kategori:

Beskrivning

Nätplugg med enkelt shuntfilter för placering i befintligt vägguttag.

Om Du bara visste hur mycket skräp det kan finnas i hushållets eluttag? Och detta skräp förs vidare rakt in i Dina apparaters elektronik. Om man nu inte ser till att filtrera bort skräpet först. Det är här som Isotek´s mycket smarta och kostnadsbesparande IsoPlug kommmer in i handlingen.

Sätt den direkt i vägguttaget och dra sedan en bra och skärmad nätkabel vidare till en grendosa av klass (som Supra´s eller Isotek´s egna). Helt plötsligt har Du eliminerat en bra del av vägguttagets skräp, och det till överkomligt pris som inte ger alltför stora hål i plånboken.

-2års Garanti

Ytterligare information

Vikt 2,0 kg

Varumärke

ISOTEK

Hos HiFi Experience hittar du ett brett utbud av produkter från varumärket Isotek. Vår kategori med Isotek produkter inkluderar allt från strömförsörjningssystem och strömrenare, till kablar och tillbehör. Med Isoteks innovativa teknologi kan du förbättra ljudkvaliteten och skydda ditt ljudsystem från elektriskt brus och störningar. Oavsett om du är ute efter nätkabel eller nätfilter har vi det du behöver för att optimera och förstärka din ljudåtergivning. Utforska vår Isotek-kategori och ta din ljudupplevelse till en ny nivå!