Alltid fri frakt
0
Grymma gaminghörlurar ökar spelupplevelsen

Det här ska du tänka på när du investerar i ett nytt gaming headset

Letar du efter ett par nya gaminghörlurar? Att leta efter ett par riktigt bra spelhörlurar kan kännas som en svår uppgift. På marknaden finns en mängd olika alternativ – allt från trådlösa hörlurar till stereo och surroundheadset. Många människor har även personliga preferenser när det kommer till spelhörlurar vilket innebär att det perfekta headsetet för dig kanske inte passar din kompis och tvärtom.

Det gäller att lyckas hitta ett gamingheadset som tar din spelupplevelse till nästa nivå och som ökar spelets verklighetskänsla. Nu när det utvecklas avancerade spel i en rasande fart är det väsentligt att skaffa sig ett trådlöst headset för gaming som kan hänga med i spelutvecklingen.

Vad utgör ett bra gaming headset?

Funktionerna som gör ett par gaminghörlurar riktigt bra kan variera. Däremot stiger efterfrågan på trådlösa gaming headset. Att spela med ett par trådlösa hörlurar ger dig mer rörelsefrihet under spelandet. Detta innebär att du kan dra tillbaka stolen eller hämta något i rummet utan att sladden till hörlurarna dras ur. En annan viktig egenskap som många eftersöker är komfort. Ska du sitta framför datorn under långa perioder är det skönt att ha ett par hörlurar som sitter bekvämt. Ingen vill förminska sin spelupplevelse med skavande öron eller huvudvärk på grund av ett par obekväma hörlurar!

Andra viktiga egenskaper som folk efterfrågar när de ska hitta nya hörlurar till spelandet är hörlurar med en bra ljudåtergivning och en ordentlig mikrofon. En stor del av spelupplevelsen är ljudet; med bra ljud blir spelet mer verklighetstroget och hjälper dig att  uppmärksamma eventuella faror under spelets gång. För en mer uppslukande spelupplevelse krävs därför ett par hörlurar med riktigt bra ljud.

Spelets magi ligger inte bara i grafik och ljud, en del som är minst lika viktig för helhetsupplevelsen är gemenskapen som kan uppstå med andra spelare. Många spelar med vänner eller deltar i chattforum samtidigt som de spelar. Då kan det behövas ett gamingheadset med en mikrofon som gör att du smidigt kan kommunicera med dina vänner och medspelare.

Känner du dig fortfarande lite osäker på vilka hörlurar som just passar dig och ditt spelande? Här nedanför rekommenderar vi två prisvärda, trådlösa och bekväma hörlurar med otrolig prestanda som garanterat förhöjer din spelupplevelse.

Bekväma gaminghörlurar med bra ljudåtergivning

Master & Dynamic levererar ett flertal högkvalitativa produkter inom ljud. Deras gamingheadset MG20 är utrustat med ett inre huvudband i Alcantara och vadderade öronkuddar i lammskinn för maximal komfort. Förutom ett stilrent utseende har detta gamingheadset även en inbyggd mikrofon och en avtagbar bommikrofon som ger dig de allra bästa kommunikationsmöjligheterna. Headsetet passar till PC spel och Playstation 4 & 5. Oavsett vilket spel du föredrar kommer dessa hörlurar med 7.1 surroundljud att transportera dig till spelets fantastiska värld.

Med sin bekväma utformning och långa batteritid på 22 timmar behöver du inte snåla med speltimmar när du använder MG20 headsetet. Headsetet går att köpa i två stilrena färger; galaktisk vit och svart onyx.

Ett hyllat trådlöst gamingheadset med avancerat ljud

Mobius over-ear gaming headset från Audeze är mer än ett par hörlurar – de är en upplevelse. Dessa hörlurar har hyllats världen om och blivit utsedda till det bästa avancerade gaming headsetet på marknaden av IGN 2019. Tack vare sitt fullt integrerade surroundljud skapar headsetet en ljudupplevelse du sent kommer att glömma. Inuti hörlurarna finns även ett avancerat ljudsystem som heter Waves NX som ger dig en verklighetstrogen och precis ljudupplevelse. Spela mer framgångsrikt genom att höra minsta lilla ljud från motståndarna.

Med ett par Mobius hörlurar på huvudet kommer du inte bara att spela ditt favoritspel – du kommer att leva det. Hörlurarnas vadderade öronkuddar gör dem även bekväma att använda under många timmars spelande och den avtagbara bommikrofonen gör det enkelt att hålla kontakten med vänner. Dessutom kan du enkelt styra flera olika ljudfunktioner via tryckknappar på kåporna. Mobius gaming headset fungerar även utmärkt när du vill lyssna på musik eller titta på film. Detta ger dig chansen att upptäcka dina favoritfilmer och serier på nytt med ett magiskt surroundljud!

Vi på HiFi Experience önskar dig flera magiska spelupplevelser framöver. Kanske blir någon av dessa hörlurar din nya följeslagare i spelens fantastiska värld? Har du några frågor kring våra gamingheadsets eller övriga produkter får du gärna kontakta oss eller besöka vår fysiska butik på Fyrislundsgatan 68 i Uppsala. Vi önskar dig ett stort lycka till med ditt spelande!

Läs alla våra artiklar här

Läcker skivspelare som glänser i ljuset

Inredningstips! Här är ljudsystemen som gör succé

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
En trendig skivspelare och högtalare passar utmärkt som inredning

Snygg och prisvärd ljudutrustning – här är allt du behöver veta!

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
Snygg högtalare som matchar inredningen i grått

Stor musikguide! Här är produkterna du inte får missa 2023

Är du en musikälskare? Eller längtar du efter att uppleva favoritfilmen med bioljud hemma? Här kommer en stor guide där vi vägleder dig genom de senaste produkterna med högkvalitativt Hi-Fi ljud.

LÄS MER »
Snygga vägghögtalare med hög prestanda

Diskret ljudanläggning med bra ljud? Investera i en vägghögtalare

Uppnå ljud av hög kvalitet med ett par stilrena vägghögtalare! Läs våra tips om 5 otroliga vägghögtalare som kombinerar både prestanda och design.

LÄS MER »
Se fler »