Alltid fri frakt
0
Snygga vägghötalare med hög prestanda

Diskret ljudanläggning med bra ljud? Investera i en vägghögtalare

Efterfrågan på stilrena och diskreta högtalare som inte tar så stor plats i hemmet har ökat kraftigt de senaste åren. Man vill uppnå ett högkvalitativt ljud utan att offra alltför stor plats i hemmet. Att investera i vägghögtalare och “on wall högtalare” är därmed en god idé om du precis som många andra vill ha en smidig högtalare i en mindre storlek som förmedlar lika bra ljud som en större modell. Här nedan tipsar vi dig om 5 otroliga vägghögtalare som kombinerar både prestanda och design.

Prisvärd vägghögtalare med bra bas

Elac WS1465 är ett stilrent och kompakt par vägghögtalare som går att få i både svart och vitt. Modellen är slimmad och mindre men vägghögtalarna bidrar med en mycket stabil bas trots sin mindre storlek. Högtalarens övertoner är även av god kvalitet, vilket gör att högtalaren funkar perfekt till både musiklyssning och hemmabio. Förutom att förmedla ljud i toppklass är Elac WS1465 en mycket smidig högtalare som tack vare sin kompakta design går att integrera i vilket rum som helst. Det går även att köpa till takfäste till vägghögtalarna som gör att du enkelt kan montera dem i taket. Högtalarparets många funktioner, diskreta utseende och högkvalitativa ljud gör dem till en mycket prisvärd produkt. Finns som demo i vår butik i Uppsala.

2 stilrena och slimmade vägghögtalare

Vill du ha vägghögtalare som kombinerar utseende med prestation utan att ta stor plats i hemmet? Om du vill anordna en diskret och stilren ljudanläggning hemma är de här två högtalarna perfekta för dig. Canton Townus 10 är en surroundhögtalare från Townus serien vilket innebär att den kommer med ett rundat magnetgaller i tyg samt finns i färgerna blank svart, matt vitlackad och premium valnöt. Vägghögtalaren kan även monteras på ett diskret sätt tack vare sitt nyckelhålsfäste på baksidan.

Elac WS1665 är likt Canton Townus en kompakt vägghögtalare som passar i hemmets alla rum. Elac WS1665 är en golvmodell som även är konstruerad för att sitta monterad på väggen vilket medför en större flexibilitet i monteringen. Förutom att se stilren ut är vägghögtalaren även riktigt bra på att förmedla ett expansivt och högkvalitativt ljud som passar för såväl musiklyssnande som hemmabio.

2 perfekta vägghögtalare för hemmabio

Är du sugen på att komplettera hemmabiosystemet? Halva filmupplevelsen är ljudet- filmmusik och filmljud kan verkligen förhöja din tittarupplevelse. Ta filmtittandet till en ny nivå med våra två högtalare Cornered C5 och Audiovector QR Wall från HiFi Experience. Audiovector QR Wall är ett högtalarpar som förmedlar otroligt ljud. Högtalarparet monteras enkelt på väggen där de blir en stilren och slimmad accessoar oavsett rum. Tack vare sitt unika basreflexsystem med en slitsad port har de en stark bas trots sin mindre utformning.

Högtalarparet går att få i vit, svart samt valnöt och finns som demo i butiken. Cornered C5 är ett prisvärt högtalarpar som ser snygga ut på väggen. Högtalarna fungerar utmärkt till filmtittande och musiklyssnande. Tack vare sin stora ljudbild med ett klart, rent och högkvalitativt ljud är dessa högtalare ett mycket prisvärt alternativ på marknaden. Cornered C5 gör även att ljudet känns centrerat och upplevs komma från TV:n. Med dessa två väggmonterade högtalarpar kommer du garanterat att skapa en otrolig bioupplevelse som du sent kommer att glömma!

Vare sig du letar efter vägghögtalare som är kompakta och högkvalitativa, som skapar en diskret ljudanläggning eller som kompletterar ditt hemmabiosystem har vi på HiFi Experience något för dig. Vi hoppas att du blev inspirerad att prova någon av våra vägghögtalare. Med en väggmonterad högtalare från oss sparar du plats samtidigt som du ser till att inredningen hemma ser snygg och städad ut. De flesta av de rekommenderade högtalarna finns även som demo i vår butik på Fyrislundsgatan 68 i Uppsala. Har du en fråga om någon av våra produkter är du såklart välkommen att antingen besöka oss eller kontakta oss här.

Läs alla våra artiklar här

Läcker skivspelare som glänser i ljuset

Inredningstips! Här är ljudsystemen som gör succé

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
En trendig skivspelare och högtalare passar utmärkt som inredning

Snygg och prisvärd ljudutrustning – här är allt du behöver veta!

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
Snygg högtalare som matchar inredningen i grått

Stor musikguide! Här är produkterna du inte får missa 2023

Är du en musikälskare? Eller längtar du efter att uppleva favoritfilmen med bioljud hemma? Här kommer en stor guide där vi vägleder dig genom de senaste produkterna med högkvalitativt Hi-Fi ljud.

LÄS MER »

Det här ska du tänka på när du investerar i ett nytt gaming headset

Letar du efter ett nytt gaming headset? Läs våra tips för att välja rätt spelhörlurar och öka din spelupplevelse här!

LÄS MER »
Se fler »