Hifikablar

Hifikablar

Att investera i hifikablar till din ljudanläggning gör mycket för funktionen. Ljudet på dina högtalare blir bättre med rätt högtalarkablar, precis som högkvalitativa signalkablar och nätkablar. Låt ljudet flöda fritt genom högkvalitativa hifikablar för att skapa ljudmagi i hela rummet.

Hifikablar, test och användningsområden


För den dedikerade hifi-nörden finns det många dokumenterade tester av hifikablar att ta del av. Framförallt kan det vara intressant att ta reda på fördelarna med att använda riktiga hifikablar för att få extra bra resultat i ljudsammanhang. Olika typer av hifi kablar används nämligen för olika ändamål. Det finns flera olika hifi kablar och de används i olika sammahang.

• Högtalarkablar
Om du lägger ner mycket tid på att optimera placeringen och monteringen av dina högtalarsystem vill du vara säker på att få ut det mesta av ljudet. Med rätt högtalarkabel optimeras ljudet i dina högtalare.

• Signalkablar
Med rätt signalkablar kan du hitta den optimala klangbalansen i ditt ljud. Vårt sortiment inkluderar Xlr-, Rca- och Din-kablar och finns i flera prisklasser.

• Nätkablar
Våra nätkablar säljs både terminerade och på lösmeter.

• Övriga kablar
I det övriga utbudet av hifi kablar hittar du HDMI-kabel, hörlurskabel, USB-kabel, nätverkskabel, optisk kabel och mycket mer.

Vi guidar dig gärna rätt i kabeldjungeln – tveka inte att kontakta oss om du har frågor om vilka hifi kablar som just du behöver.