Alltid fri frakt
0
Sporthörlurar för träningspasset

Bäst i test in-ear-hörlurar 2022! 5 trådlösa sporthörlurar

Vare sig du är en elitidrottare eller bara idrottsintresserad kan musiklyssnande förhöja din träningsupplevelse. Det kan dock vara svårt att hitta dem perfekta lurarna till morgonpromenaden, cykelturen, jobbet eller löprundan!

Träning och hörlurar finns i flera olika former. Därför gäller det att finna hörlurarna som passar just dig och din träningsform allra bäst. Vid löpning kan det exempelvis vara skönt att använda hörlurar utan sladdar som trasslar ihop sig, medan det på cykeln kan kännas tryggt med ett nackband ifall de skulle flyga av i farten.

Oavsett träningsform är det viktigt att hörlurarna sitter kvar och hänger med i svängarna. Vi har samlat fem stilrena och funktionella in-ear hörlurar som håller måttet för flera sorters motion.

Atletisk man på springtur med hörlurar - Prisvärda sporthörlurar

Smarta och prisvärda hörlurar under 1500 kr

Söker du ett par sporthörlurar som inte är alltför kostsamma men som ändå lyckas uppfylla alla dina önskemål? Nedan finner du två prisvärda och snygga alternativ med fantastisk prestanda! Focal Sphear hörlurarna återger ljud av hög kvalitet och kommer med två lyssnarlägen; “natural” och “loudness” för en fantastisk ljudupplevelse under träningen! Hörlurarna är även mycket bekväma och är anpassade för många timmars lyssning.

Våra Beyerdynamic hörlurar ger dig också högpresterande ljud och kommer dessutom med en app till mobilen där du smidigt kan anpassa ljudnivån efter din hörsel. Båda hörlurarna säljs med öronproppar i flera storlekar- så du behöver inte oroa dig för att de ska hoppa ut under träningen eller skapa ett obehagligt skav i öronen! 

Atletisk person på löpträning i regnet - Sporthörlurar för alla väder.

Träningshörlurar som funkar i alla väder

För den hurtige som ger sig ut i alla väder gäller det att hörlurarna också är med på noterna. Vi har tagit fram två hörlurar som fungerar utmärkt oavsett väderförhållanden. Sennheiser Momentum True 3 Wireless är inte bara ett snyggt alternativ utan de är även särskilt rekommenderade av Ljud & Bild. Med sina tre brusreducerande mikrofoner slipper du anstränga dig för att höras under dina telefonsamtal. Hörlurarna har ett IPX4- strilskydd vilket innebär att regnmolnen på löpturen inte heller blir något större bekymmer.

Supra NiTRO-X2 lurarna är ett prisvärt och gediget alternativ som är en vidareutveckling från de tidigare testvinnande lurarna NITRO-X. Vill man undvika urladdade hörlurar har du hittat rätt med NITRO-X2. Du laddar enkelt upp lurarna på en timme och får då en full lyssningstid på 14 timmar vilket innebär att du slipper långa väntetider innan du kan ge dig ut och träna igen. Hörlurarna är IPX7 skyddade vilket innebär att de klarar sig galant i extrema väderförhållanden. 

Sportig tjej med stilrena sporthörlurar som knyter skorna inför springturen

Stilrena hörlurar med brusreducering

Master & Dynamic MW08 lever upp till sitt namn och är en mästare på att leverera ljud i toppklass. Med sina två lägen för brusreducering kan du även förhindra att oönskade ljud äventyrar ljudkvaliteten. Söker du efter ett snyggt alternativ har du funnit rätt hörlurar! Med sin smidiga laddcentral i rostfritt stål och möjligheten att välja mellan fyra fina färger är Master & Dynamic MW08 ett passande alternativ.

Hörlurarna fungerar ypperligt både till vardags och till träning. De är IPX-5 vattentäta vilket även gör dem till den perfekta följeslagaren till träningen då de klarar sig i de flesta väder.

Fångade några av våra rekommenderade hörlurar ditt intresse? Se till att låta dig själv att njuta av musik eller poddar under ditt nästa träningspass! Passa på att klicka hem ett par av våra toppenhörlurar som kan ge ljud av god kvalitet samtidigt som de blir en snygg accessoar till träningen. Kontakta oss eller besök vår fysiska butik i Uppsala så hjälper vid dig finna lurarna som håller tempot med just din livsstil.

Läs alla våra artiklar här

Läcker skivspelare som glänser i ljuset

Inredningstips! Här är ljudsystemen som gör succé

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
En trendig skivspelare och högtalare passar utmärkt som inredning

Snygg och prisvärd ljudutrustning – här är allt du behöver veta!

Inredningsintresserad musikälskare? Se hit! Vi har listat några riktigt fiffiga och snygga produkter som smälter perfekt in i inredningen, men som samtidigt inte kompromissar med ljudkvalitetén.

LÄS MER »
Snygg högtalare som matchar inredningen i grått

Stor musikguide! Här är produkterna du inte får missa 2023

Är du en musikälskare? Eller längtar du efter att uppleva favoritfilmen med bioljud hemma? Här kommer en stor guide där vi vägleder dig genom de senaste produkterna med högkvalitativt Hi-Fi ljud.

LÄS MER »
Snygga vägghögtalare med hög prestanda

Diskret ljudanläggning med bra ljud? Investera i en vägghögtalare

Uppnå ljud av hög kvalitet med ett par stilrena vägghögtalare! Läs våra tips om 5 otroliga vägghögtalare som kombinerar både prestanda och design.

LÄS MER »
Se fler »