Alltid fri frakt
0

Chord Electronics Mojo 2 ersätter den extremt populära Chord Mojo som är topptestad världen över.

En av hemligheterna bakom Mojos framgång var den enastående prestandan som Chord Electronics lyckats klämma ur dess nätta hölje. Detta var möjligt tack vara deras unika tillvägagångssätt med D/A-omvandling där en FPGA med deras egna unika mjukvara utgör grunden till den enorma prestandan.

Finns nu att uppleva i butiken

Pris: 6.390kr

Detta gjorde Mojo till en favorit både för bärbart och stationärt bruk och satta ribban för prestanda långt över sitt prissegment.

I och med Mojo 2 har Chord Electronics än en gång höjt ribban för vad som är möjligt prestandamässigt. Man har tagit allt som var bra med Mojo och gjort det ännu bättre. Det innebär exempelvis en förbättrad FPGA som möjliggör implementeringen ev ännu bättre och effektivare mjukvara. Rent konkret: ett längre brusgolv, ännu högre precision och förbättrad dynamik. Själva D/A-omvandlingen, vilket sker genom Chords unika Pulse Array har förbättrats gentemot föregångaren.Ett annat resultat av förbättringarna är en apparat som går svalare än tidigare och är mer energieffektiv. Den extra kraften innebär också nya funktioner. Bland annat introduktionen av en exceptionellt avancerad och transparent DSP som tillåter justering av tonkurvan för att passa olika hörlurar bättre.

I Mojo 2 har man även inkluderat den nya kontaktstandarden USB-C vilket innebär att Mojo kan kopplas direkt till mobila enheter med USB-C.

Branschvinnare 2022 - HiFi Experience

HiFi Experience – branschvinnare 2022

Det är med glädje och stolthet som vi på HiFi Experience kan presentera att vi blivit utsedda till…

LÄS MER »

Naim Uniti Atom HEFörsteg/Hörlursförstärkare/Streamer/DAC

Finns att lyssna på i butiken Naim Uniti Atom HE är det senaste tillskottet i den populära Uniti-serien.…

LÄS MER »

Audio Research Reference 80S

Slutsteg Rör Audio Research Reference 80S är ett 2kanals slutsteg med 2par KT150 rör för att kunna återge kraft och kontroll…

LÄS MER »

Yamaha RX-A8A är den största hemmabioförstärkaren i den nya serien, finns nu för provlyssning i butiken!

Har allt man kan önska sig.RX-A8A är en 11.2-kanals A/V-receiver med D/A-omvandlare från ESS, 64-bitars Qualcomm processor och…

LÄS MER »
Se fler »